Menu
Toimittajiamme

Tärkeimmät toimittajamme:

TWK Elektronik
TWK-ELEKTRONIK on vuodesta 1962 lähtien kehittänyt, valmistanut ja myynyt anturijärjestelmiä pyörivien laitteiden ja lineaariliikkeiden mittaamiseen. Sovellutuskohteina ovat mm. paperikoneet, sahateollisuus, liikkuva kalusto (esim. nosturit) ja tuulivoima.
www.twk.de/en
Friedrich Lutze GmbH
50 vuoden ajan Lutze on kehittänyt ja valmistanut elektroniikkaa ja elektro-mekaanisia komponentteja teollisuusautomaation tarpeisiin.
www.luetze.com
IPF electronic
Vuodesta 1986 lähtien ipf electronic gmbh on kehittänyt ja valmistanut innovatiivisia ratkaisuja erityisesti automatisoitujen prosessien anturisovellutuksiin kaikille teollisuuden toimialoille.
www.ipf-electronic.de/en/
Crameda AG
Crameda Intersys AG syntyi 1999 kun “Contraves Intersys AG” ja “Crameda AG” yhdistyivät uudeksi yhtiöksi. Kumpikin on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sähkömekaanisia komponentteja usean vuoden ajan.
Crameda Intersys valmistaa ja markkinoi omia korkealuokkaisia kytkimiä, näppäimistöjä ja näyttöjä teollisuuden ja rakennusautomaation sovellutuksiin.
www.crameda.com
Woertz AG
Asennus- ja rakennusautomaatio-järjestelmissä Woertz on tunnettu vahvasta tuotekehityksestä sekä joustavasta ja tehokkaasta tuotannosta.
Woertz kehitti ensimmäisenä 60-luvun lopulla muuntojoustavat lattakaapelijärjestelmät.
Laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 14001.
www.woertz.ch

Meillä on toimivat yhteydet lukuisiin eurooppalaisiin teollisuusautomaation tuotteiden valmistajiin ja myyjiin.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous.

Yhteystiedot

09 6821916
myynti@finnsahko.fi
petri.laitinen@finnsahko.fi
lea.laulajainen@finnsahko.fi
Kivistönkorventie 6
01730 Vantaa
Ota yhteyttä