Toimittajat

TWK Elektronik

TWK-ELEKTRONIK GmbH on vuodesta 1962 lähtien kehittänyt ja valmistanut anturijärjestelmiä pyörivien laitteiden ja lineaariliikkeiden mittaamiseen. Sovellutuskohteina ovat mm. paperikoneet, sahateollisuus, liikkuva kalusto (esim. nosturit) ja tuulivoima.

Friedrich Lutze GmbH

Vuodesta 1958 Lutze on kehittänyt ja valmistanut elektroniikkaa ja elektro-mekaanisia komponentteja teollisuusautomaation tarpeisiin.

IPF electronic

ipf electronic gmbh on kehittänyt ja valmistanut innovatiivisia ratkaisuja erityisesti automatisoitujen prosessien anturisovellutuksiin kaikille teollisuuden toimialoille jo vuodesta 1986 lähtien.

Woertz AG

Asennus- ja rakennusautomaatio-järjestelmissä Woertz on tunnettu vahvasta tuotekehityksestä sekä joustavasta ja tehokkaasta tuotannosta.
Woertz kehitti ensimmäisenä 60-luvun lopulla muuntojoustavat lattakaapelijärjestelmät. Laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 14001.

Crameda AG

Crameda AG on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sähkömekaanisia komponentteja kymmeniä vuosia.
Crameda valmistaa omia korkealuokkaisia kytkimiä, näppäimistöjä ja näyttöjä teollisuuden ja rakennusautomaation sovellutuksiin.

Accusplit

Kun kyse on tarkkuudesta, on vastaus Accusplit. Accuplit valmistaa mm. työntutkimuskelloja, joiden avulla tehokasta työn seurantaa voi suorittaa.

Meillä on toimivat yhteydet lukuisiin eurooppalaisiin teollisuusautomaatiotuotteiden valmistajiin ja myyjiin.